Aberaţie nocturnă (sau matinală)

Nu am o temă de discuţie. Nici nu trebuie să am aşa ceva. Nu sunt în momentul acesta în dispoziţie să suport o anumită temă, aşa că pot să spun orice mă taie capul. Nu prea mă ajută, şi nu ştie el prea multe. Mă gândeam în această mirifică noapte (sau dimineaţă, depinde cum vrei să interpretezi ora 4 fără 5 minute) că de fiecare dată în preajma Paştelui eu îmi spun „Nu ai ajuns la Ierusalim”. Mi s apus pata pe asta. Deci chiar aş vrea să ajung la Ierusalim, să cunosc şi eu ţara Sfântă, Mormântul Mântuitorului …

La Antena 3 e reluare la „Ediţie Specială” cu Dana Grecu … cred. Iar se vorbeşte de politică. de fapt la ei zi de zi se vorbeşte de politică. Uneori sunt amuzanţi, alteori mă plictisesc. Azi mă plictisesc. Încep să urăsc multe lucruri în jurul meu. În primul rând televizorul, aş vrea să îl sparg dar nu am curaj, aş vrea să nu mă uit, dar… ce să fac? Să stau pe mess? Neeeee… Pe blog? neeeee… că pe blog oricum stau singur : )).

Şti ceva? Chiar crăp de somn şi totuşi NU pot să adorm, am febră, mi-e frig, m-a prins răceala şi cel mai important lucru este că NU mă interesează absolut deloc.

O seară faină să ai, sau o dimineaţă plăcută, Ionuţ.

Facebook Comments

3 comentarii la “Aberaţie nocturnă (sau matinală)

  1. Vezi că te spamează lumea. Un drum la Ierusalim… un gând măreţ, poate totuşi odată…
    Sfaturi:
    1. nu sparge televizorul, că nu ştii când o să ai nevoie de el (măcar pe post de mobilier)
    2. Fervex sau Coldrex şi antibiotice (la alegerea ta); everything will be A OK!
    (să nu spui la nimeni, dar tema de discuţie este: Drum la Ierusalim de Paşti)

  2. Cândva o să ajung la Ierusalim! La mormântul Domnului. Sunt … cred că sunt mai mult decât 100% sigur că un drum până la Ierusalim m-ar ajuta enorm. M-ar schimba MULT, radical … Şi am o senzaţie că în BINE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *