Andreea are nevoie de tine!

ANDREEA ESTE O TÂNĂRĂ DE 19 ANI CARE ÎŞI DOREŞTE MAI MULT DECÂT ORICE SĂ TRĂIASCĂ! SĂ FIE SĂNĂTOASĂ! PUBLICAŢI POVESTEA EI, PENTRU CĂ DOAR AŞA O PUTEM AJUTA! CU CÂT POVESTEA EI ESTE CUNOSCUTĂ SE VOR GĂSI OAMENI CARE SĂ O AJUTE!

ANDREEA, NOI ÎŢI PUTEM OFERI SPRIJIN MORAL. AŞ VREA DIN SUFLET SĂ POT FACE MAI MULT DAR … SITUAŢIA MEA FINANCIARĂ NU ÎMI PERMITE ACEST LUCRU. FII TARE! TOATE TREC ŞI O SĂ TRECI CU BINE PESTE ASTA!

ACCEPTĂ ÎN LISTA TA DE MESSENGER ID BLOGULUI: visamimpreuna ! FOLOSEŞTE ADRESA DE MAIL visamimpreuna@yahoo.com

Buna ziua, ma numesc Andreea Catalina Matei, am 19 ani,sunt studenta si am o problema de sanatate. Am fost diagnosticata cu malformatie arterio venoasa cerebrala parieto occipitala dreapta profunda. Totul s-a descoperit in momentul in care am inceput sa nu mai vad cu jumatate din ochiul stang si, in urma unei investigatii numita angio RMN, s-a descoperit ca o dilatatie saculara din malformatie s-a rupt si s-a format un hematom care apasa pe cortexul occipital, motiv pentru care nu mai vedeam (in creier, caile se incruciseaza).

Datorita faptului ca malformatia este mare, intinsa pe doua zone ale cortexului, este profunda, se alimenteaza din amandoua sistemele de irigatie ale creierului si are si dilatatii saculare, riscul de interventie este foarte mare (s-ar putea sa orbesc). Secventa de lucru ar fi: embolizari succesive, apoi gamma knife, apoi interventie chirurgicala deschisa. Experienta de tip embolizare in Romania este la inceput si, consultand cativa neuroradiologi si neurochirurgi, am fost sfatuita sa incerc sa fac aceste interventii in alta tara (Franta, Ungaria, Germania, Italia) deoarece exista riscul orbirii printr-un accident vascular intins in cazul nereusitei. Din nefericire,nu am posibilitatea materiala sa fac aceasta. Daca ar putea exista o modalitate in care m-ati putea ajuta, v-as fi recunoscatoare.

Sunt la inceput de drum si imi doresc mult sa imi pot duce pana la capat drumul pe Pamant.”

Facebook Comments

0 comentarii la “Andreea are nevoie de tine!

 1. m-ai lasat fara cuvinte…muta…caci fiecare cuvant vorbea de mine,m-am regasit total in ceea ce ai scris.nu am acelasi talent pe care il ai tu la scris,dar tin si eu un jurnal asemanator,doar ca nu il vede nimeni,il scriu ptr mine,ptr k ma simt mai bine dupa ce scriu…in fine,nu vreau sa vorbesc de mine,sa filozofez sau sa scriu romane aici,doar sa…te salut,cred

 2. Buna Ionuts..nu conteaza cine sunt..voiam doar sa-ti spun ca ti-am citit blogul,si eu ca si Gabriela ma regasesc oarecum in cuvintele pe care le-ai asternut aici..am si eu un fel de jurnal pe care il pastrez doar pt mine..si care ma face sa ma simt mai bine..fii puternic si ai grija de tine..voiam doar sa te salut..

 3. Nu poti fi „o nimeni”!
  Toti suntem cineva! Toti suntem importanti in viata, ca altfel nu am mai fi deloc!
  Eu invat zi de zi sa fiu puternic!
  @Gabriela La articolul „Pentru muritorul de rand ionut” … Este mesajul lui Clau pentru mine 🙁
  Am incercat sa inteleg, sa-l inteleg, si pana la urma am invatat sa ma inteleg pe mine! El de fapt este parca o parte din mine!
  Diferenta dintre noi este poate faptul ca langa mine au existat mereu „altii” care de bine de rau mi-au spus fa asa,,…Sau „actiuoneaza asa”
  Poate o sa fiu si eu vreodata pentru Clau omul care sal ajute! …:|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *