Au ! :|

Mda….azi am primit o lovitura dura si la propriu si la figurat de la viata.
Am invatat ca sunt foarte putine persoanele in care te poti increde atunci cand dai de necaz… si ca acele persoane nu sunt cele la care te astepti.
Cum am aflat ? Primind o lovitura directa de la viata…. mai explicit azi am incasat o mica bataie si nimeni nu m-a ajutat desi doi colegi erau langa mine (halal colegi ce sa zic) iar cei care m-au atacat erau 2.
Mda…. nu mai stiu in cine sa ma incred, mi-e frica sa mai incerc sa ma incred in cineva.
Cred ca pot numara pe degetele de la o mana acele persoane, desi daca stau sa ma gandesc mai bine nici nu stiu exact cine sunt acele persoane… poate e nevoie de astfel de fapte pentru a-mi da seama. Daca e asa foarte rau !
Cam atat pentru azi, ce sa mai zic… MULTUMESC BUNILOR MEI COLEGI !!! VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU AJUTOR AZI, SUNTETI CEI MAI TARI !

Lucky13

Facebook Comments

7 comentarii la “Au ! :|

 1. Mai ipocrită ar fi treaba dacă unul din colegii tăi chiar ţi-ar răspunde şi ţi-ar spune: „Cu multă plăcere”. Dar bănuiesc că de fapt se simt prost că nu te-au ajutat şi le este ruşine să îţi spună! Ei fiind, desigur, nişte cei mai buni prieteni, loiali, mereu pregătţi să te ajute şi să sară pentru tine în orice situaţie. Au avut ceva ceaţă pe ochi sau ceva de asta poate nu şi-au dat seama că ai probleme.

 2. da sigur, si Mos Craciun exista…
  cum sa nu-si dea seama daca la nici un metru distanta eu imi luam bataie si ei stateau.
  apoi in clasa alti colegi intrebau „cine a castigat ?” … de parca asta era important…

 3. :))
  Eram ironic când spuneam că nu şi-au dat seama! Sigur că şi-au dat seama dar eu le găseam scuze! Că dacă ei nu se scuză în nici un fel trebuie să o facă cineva! Sunt avocatul poporului.

 4. parca sunteti copii mici…”cine a castigat” ??
  Esti prea tanar sa cunosti ce inseamna un prieten bun, probabil termenul potrivit aici pentru tine, ar fi „tovaras” sau „coleg” . E bine sa primesti cat mai multe astfel de batai, pana cand inveti sa nu te bazezi niciodata pe „tovarasi” cand e pericol.Alalalt sau ailalati sa stie ca are/au in fata un tip care nu se teme pentru viata lui si nici pentru a lor.

 5. Nu-mi spune ca e usor sa dai sfaturi si asa…eu din experienta iti spun. Intr-o vreme veneau si pe aici prin cartier tot felul de smecheri melteni care stau prin zona marginasa, spre padure. Pe acolo ma plimbam si eu de mic si in continuare am mers pe la padure, trecand prin cartierul lor. Tocmai asta m-a ferit de probleme, au vazut ca nu-mi pasa daca as putea pati ceva si nici ei nu mai aveau vreo satisfactie daca ma bateau asa ca n-am avut absolut nici o problema.

 6. @clau: nu mai da sfaturi de cartier/ghetto, pentru că, sincer, nu ştii… Faza cu „nu te temi pentru viaţa ta” e deplasată, pentru că, mă îndoiesc că vrei să mori, mai ales dintr-o ambiţie prostească şi dintr-o falsă demonstraţie de curaj.
  Nimeni nu se bagă, niciodată… De ce? Pentru că: a) nu ştiu dacă meriţi ceea ce primeşti; b) se tem pentru viaţa lor, lucru normal; c) unii trăiesc cu bătaie, alţii fără; nu ai cum să îi ceri unui care nu trăieşte cu aşa ceva… să se bage. Să îşi schimbe locul în viaţă pentru un gest dintr-ăsta?
  Bine că eşti sănătos şi ai scăpat ieftin. Slavă Domnului!
  Totuşi ai grijă ce ură ţii în tine. Adică, e posibil, ca după un aşa eveniment, să începi să creşti o ură aşa, da una violentă, pentru că, violenţa naşte violenţă. Oricum ar fi, depinde de tine; cum vrei să trăieşti, cu bătaie sau fără?

 7. Dar e absolut normal să nu se bage nimeni. Trăim într-o lume în care există violeţă, fraţilor. Să merg pe stradă şi o gaşcă îl bate pe unul de îl lasă lat. Să mă bag? Tu eşti tâmpit? NORMAL CĂ NU! Ce vrei să mor şi eu? Vorba lu Badea … Le vezi pe tâmpitelea alea dela ştiri că spun ” Un tânăr a fost mutilat în stradă şi nimeni nu s-a băgat săm îl apere”. Păi dacă se băga aş spune „Unul a fost mutilat în stradă şi un tâpit s-a gândit să facă pe cocoşul” …. dăăă
  Dar ştiţi ce? A MURIT EROU! Să mori tu!
  Acum … depinde întradevăr de tine dacă doreşti să trăieşti cu bătaie sau fără. Ca să trăieşti nu trebuie să te bazezi pe ajutorul prietenilor care sunt la un moment dat cu tine. Ei nu sunt lângă tine o veşnicie. Trebuie să te aperi singur, sau să iei bătaie. Să trăieşti sau să mori. Nu la propriu.
  Să fi liderul sau cel supus. Etc… nu ştiu dacă am fost foarte coerent, nu mai judec atât de limpede. Am îmbătrânit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *