Ce se întâmplă cu mine? :|

Oare sunt prost? Nu am reuşit să mă concentrez la nici unul din cele 5 examene pe care le-am dat până acum. Mai mult am reuşit performanţa de a obţine rezultate foarte proaste şi din 5 examene 3 le-am picat cu 4. Celelalte doua unul este Engleză şi celălalt un examen de specialitate (5).

Am încercat să învăţ, am făcut probleme dar nu mă pot concentra. Când ajung în sala de examen totul parcă dispare, gândul îmi este mereu altundeva şi sunt foarte dezorientat că în loc să îmi stea gândul la ce am de scris nu pot controla asta!

Oare? Am ajuns oare aşa de prost? :((

Facebook Comments

0 comentarii la “Ce se întâmplă cu mine? :|

  1. Nu stiu de ce dar nu esti prima persoana de la care aud asta.Sincer, nici eu nu reusesc sa ma concentrez la examene.Fata de sesiunea trecuta, cand cel putin stiam despre ce e vorba in fiecare curs, in sesiunea asta nu ma gandesc decat la „poate fi copiat profu asta?fitzuici sau hands?”..cred ca am ajuns sa fim prea plictisiti de scoala si satui de invatat..si oricum..pe langa faptul ca exista si a 2-a si a 3-a prezentare, nu te poti numi student in adevaratul sens al cuvantului daca nu ai avut niciodata restante..;) best regards..BehindTheScene

  2. Simplu, cand inveti trebuie sa ai un scop. Gandeste-te de ce sa invat cand pot sa fac asta . Daca nu invat o sa-i dezamagesc pe cei din jur, daca nu invat nu o sa iau examenle si am luptat degeaba pana aici sa repet din nou anul ! Asta trebuie sa ai in cap . Sunt sigur ca nu ai invatat destul probabil, cum am vazut la altii si la mine sunt obijnuit sa invat putin si cand am test invat minimul si acel minim mi se pare destul ! Asta e tot 🙂 .
    Bafta !

  3. „DjDznutzu” Nu ai înţeles nimic din articolul acesta!
    🙂 Poate te-ai concentrat prea mult pe fraza: „Nu am reuşit să mă concentrez la nici unul din cele 5 examene pe care le-am dat până acum”
    Dar nu este vorba numai de examene, de învăţat. Nu asta este problema! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *