Cine e vinovat?

Urmărind ştirile am văzut că o copilă de 14 şi-a înjunghiat colega de clasă! Astăzi însă, am citit într-un ziar care ar fi fost motivul încăierării celor două colege! Vinovata, Laura, declara că şi-a înjunghiat colega de clasă pentru că aceasta o ameninţa că le spune părinţilor că fumează! 😐 Banal… sec… Acum rămâne întrebarea:

Cine se face vinovat pentru halul în care a ajuns o fată de 14 ani?

Cum a ajuns să înjunghie cu sânge rece o colegă de clasă? Nu ne mai miră nimi… cine mai are grijă de copiii noştri … Sunt încă tânăr am 20 de ani dar nici nu vreau să mă gândesc ce o să se întâmple cu copiii mei!

După părerea mea, Laura avea nevoie, posibil, de mai multă atenţie din partea părinţilor! Nu cunosc povestea, ştiu că este olimpică! Directoarea şcolii unde învaţă Laura declară că „Se mândresc cu astfel de elevi! Buni la învăţătură cuminţi…” Bineînţeles că nici dânsa nu îşi explică motivul pentru care Laura a ajuns la o astfel de faptă! Dar tot dânsa mai declara că dacă fata nu va fi dată la un centru de corecţie EA ÎŞI V-A CONTINUA STUDIILE ÎN ACEA ŞCOALĂ!

Vi se pare normal? E adevărat că toţi avem dreptul la o a doua şansă dar cine ne garantează că acea fată nu este un pericol pentru ceilalţi elevi? Cum precizam în articolul trecut, nimanui nu-i mai pasă de soarta elevilor! Şi e păcat!

Ionuţ

Facebook Comments

0 comentarii la “Cine e vinovat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *