Crudă realitate

        Eu consider că am multe cunoştinţe, amici, dar foarte puţini prieteni. Mai puţini decât degetele de la o mână.

– „Au trecut vremurile în care prietenii îşi dădeau şi viaţa unul pentru celălalt …”

– „Eu cred că prieteni sunt aceia pe care i-ai apela şi la 2 noaptea dacă şi s-ar întâmpla ceva şi ai avea nevoie de ei, fără să te gândeşti că s-ar supăra şi chiar fără ca ei să se supere.”

        Când m-am dus la culcare, mi-am dat seama că eu pun telefonul pe silenţios în fiecare noapte..

Facebook Comments

0 comentarii la “Crudă realitate

 1. Eu pun telefonu` pe general in fiecare noapte :))
  Complet adevarat! Prietenii nu cresc in copaci, iar daca cresc, ar insemna sa nu mai fie prieteni, ar fi „fructe”!

 2. „Mai putini decat degetele de la o mana”, deci sa inteleg ca doar unu, maxim doi…dar nici acestia nu sunt pentru ca „eu pun telefonul pe silenţios în fiecare noapte..” deci te-ai contrazis tu pe tine in acelasi articol. Si te-ai gandit vreodata ca motivul pentru care nu ai niciun prieten adevarat esti chiar tu?

 3. Imi pare rau ca nu ai inteles nimic din articolul acesta!
  In plus eu chiar am prieteni!
  Si comunic foarte mult cu oamenii … lucrez cu studenti cu oamnei tineri … mi/am facut multi prieteni!
  Mesajul articolului era altul!

 4. Si eu am prieteni, toata lumea are prieteni…tema articolului era ca nu mai exista prieteni „adevarati” cel putin eu asa am inteles…daca nu inseamna ca nu te-ai exprimat tu bine! Eu m-am referit la faptul ca in prima parte a articolului ai scris ca ai putini prieteni(„adevarati”) dar totusi ai, iar la sfarsit ai zis ca nu ai…

 5. Către Tilicaru: omul e un paradox, are un comportament ce nu pare a respecta nici un tipar. Părerea mea este că acesta e unul din cele mai bune articole. Şi în doar câteva rânduri.
  Dar, dacă tot vrei să despicăm firul în paisprezece, o vom face! Având în vedere marca telefonului, sunt sigur că pe silenţios fiind, l-ar auzi dacă ar suna noaptea. Şi chiar şi aşa, de câte ori ni se întâmplă să ne sune telefonul la ora 2? (recunosc, mie mi s-a întâmplat, dar era un telefon de „felicitări”, în perioada când aveam nişte neînţelegeri…). În fine; dacă vrei să luăm lucrurile mai extremist, e posibil ca telefonul să îţi sune ziua, atunci când eşti ocupat, şi poate era ultimul minut din viaţă al prietenului, dar nu ai răspuns pentru că erai ocupat. Asta înseamnă că nu ai fost un bun prieten? Poate …

 6. Sunt de acord cu tine, Mihai. Spunem niste vorbe mari, doar pentru a parea importanti. Dar realitatea asta e, ne dam telefoanele pe silent noaptea caci suntem obositi, iar ziua daca suntem ocupati, suntem ocupati si cu asta basta. Daca prietenul ce are nevoie de noi, are norocul de a suna intr’un moment liber, foarte bine, daca nu…chiar nu intelege ca eram ocupati!?
  Mi’a placut si ce a scris Ba1atu.
  Sarbatori fericite in continuare.

 7. Fratilor tocmai excesul comunicarii a dus la degradarea ei. Cat despre prietenie, cred ca prietenia inseamna ceva mai mult decat comunicare. Incepe miraculos, se mentine cu sarcificii si se pierde din ambitii. Nu multi ne premitem prieteni, sa fim sinceri.
  Sarbatori fericite.

 8. Cat despre numarul lor… nu asta ar trebui sa te ingrijoreze ci munca si sacrificiile pe care esti dispus sa le faci ca sa le cresti nr, sau macar sa-l pastrezi. Ai zis-o chiar tu… „şi chiar fără ca ei să se supere.”

 9. Sărbători fericite şi ţie Raeka. 🙂
  @George: Sunt deacord cu tine prieteniile nu înseamnă doar comunicare. Şi câtă dreptate ai…
  Eu am fost dispus să fac şi nu doar dispus am şi făcut sacrificii mari … pentru un prieten adevărat. Un om pe care acum îl consider parte din familia mea. (Frăţiorul meu de suflet). Adevărul este că pentru el telefonul meu nu este pe silent. Chiar dacă este e imposibil să nu „simt” apelul chiar fără să îl aud. 🙂
  Şi se va întâmpla asta pentru ORICE om la care ţin.

 10. Calitatea oamenilor… de ce nu te bucuri la o milka de sezon? Pentru ca ti-ai permis tot timpul ciocolata, dar daca ai fi mancat doar odata pe an milka? Crede-ma ca ti-ar fi placut si milka cu pamant de flori.
  Calitatea la fel ca si mult alte lucruri aici jos sunt pur subiective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *