Despre lume şi viaţă

Ştii acel moment când faci toate eforturile să-i fii pe plac, şi ea dă semne că tu chiar eşti al ei… şi că nu mai poate după tine… şi în ultimul moment îţi spune că vrea să fiţi doar prieteni?… fuck stupid friend zone.

Ideea e că obişnuiesc să râd de noua generaţie când bazează totul pe aşa numita „friend zone” deşi uneori mă izbesc chiar eu de aşa ceva. Şi ai zice că după o anumită vârstă şi tu eşti mai matur să ştii ce vrei… şi ea mai matură să nu mai pună botul la vrăjeli din astea cu „zone de prieteni” şi totuşi…

Cred că dacă o persoană vă spune că trebuie sa fiţi „doar prieteni” nu este cazul să încercaţi nici măcar atât. Nu exista fucking prietenie după o partidă de sex, ce dracu’ suntem nebuni la cap? Sexul ESTE SEX! Şi se termină prin cunoaşterea celor mai intime părţi ale prietenului / prietenei „cel/cea mai bun/ă”, cum rahat să existe o relaţie, când el mereu o va privi pe ea ca o femeie… goală? Însă ăsta e modul cel mai politicos prin care o „Ea” îţi spune că nu mai eşti de nasul ei. Obişnuieşte-te cu asta! Treci peste!

Dacă eşti într-o relaţie şi ai un „BBF” de sex opus, la fel într-o relaţie, această relaţie de “super prietenie pe vecie” poate să ţină până când una din relaţii nu mai funcţionează. Eeee, şi să dea dracii, de cine crezi că se va îndrăgosti prietenul / prietena ta? Da-ţi două palme! De tine, normal! Şi aici este începutul distrugerii acelei „prietenii pe viaţa în care, noi, barbat şi femeie, suntem doar prieten dragi pe vecie”. Oare?

Studii neoficiale arată că în majoritatea acestor relaţii de prietenie, unul din parteneri se îndrăgosteşte de „cel mai bun prieten”. A, faptul că prietenia merge mai departe, ţine strict de capacitatea îndrăgostitului de a înţelege că celalalt nu dă două sentimente pe el. Cel puţin nu acel tip de sentimente. Şi dacă reuşeste să creadă în sintagma aia imbecilă şi fără sens „suntem doar prieteni / cei mai buni prieteni” atunci prietenia lor merge mai departe. Însă, nu mai este o prietenie chiar aşa de „best and forever” pentru că, ce să vezi, în relaţia lor, unul este rănit.

Noapte bună până una alta… şi mai vedem noi. Mâine!

Facebook Comments

Be the first to comment on "Despre lume şi viaţă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*