ErichKrause în ALBA IULIA!

ErichKrause

Despre Erich Krause

Compania Erich Krause s-a angajat sa creeze si sa produca bunuri pentru birou sub marca ERICH KRAUSE. Aceste produse sunt in egala masura necesare pentru angajati nostri, pentru clientii nostri si pentru toata lumea in general.

Marca Erich Krause – include o gama completa de produse de papetarie utile la birou sau acasa, care garanteaza o performanta de nivel maxim activitatilor de la locul de munca sau de studiu. Parca iti urmareste activitatea si o imbunatateste intr-un mod natural si fara piedici.

Pentru toti clientii din Romania si din intreaga lume productia Erich Krause a devenit un partener indispensabil si loial pentru realizarea oricarui tip de proiect si a celor mai ambitioase planuri.

Compania Erich Krause are un istoric cu renume in materie de colaborari cu parteneri precum Walt Disney, Warner Brothers, Universal, Dream Works, Fox Kids, si de aceea un nou trend se dezvolta continuu. Acest trend include crearea unor produse cu licente Erich Krause cu imagini din cele mai populare filme (Winnie The Pooh, Mickey Mouse, Power Rangers, Witch, Fairies etc.)

Papetaria sub marca Erich Krause este cunoscuta in foarte multe tari ale lumi precum: Algeria, Bulgaria, Romania, Rusia, Franta, Spania, Portugalia, Maroc, Mexic, Ecuador, Tarile Baltices, tarile din comunitatea CIS, etc.

Specialistii Erich Krause, cu un pachet de cunostinte aprofundat in domeniu, isi exercita toata atentia asupra fiecarui produs al companiei pentru a servi si a delecta la maxim clientii prin comfortul si usurinta de utilizare, siguranta la folosire si designul atractiv.

Alya Copy Center

Îţi aduce primul magazin EXCLUSIV ErichKrause din Transilvania care se va deschide la ALBA IULIA pe data de 8 APRILIE 2010. Magazinul este situat în incinta Complexului comercial „Galeriile Ulpia Traiana” din Str. Transilvaniei M7AB.

ErichKrause Alba Iulia, Str. Transilvaniei M7AB

Telefon: 0753770303
Luni – Sâmbătă: 8:00 – 20:00 (program de vară)
Luni – Sâmbătă: 9:00 – 19:00 (program de iarnă)

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *