Hai române …

poza

Albaiulieni de pretutindeni, e corect?

ALBA IULIA, TU, oraş simbol al Unirii Naţionale, poţi crede că ROMÂNIA te-a uitat? Ţi-ai fi imaginat vreodată că TOCMAI TU vei ajunge în situaţia asta? În situaţia de a fi uitat, de a fi un oraş amărât pe harta ROMÂNIEI? Nu românii te-au uitat! Politicienii, cei care ne conduc, au uitat de tine! Românii te poartă în suflet ca simbol al Marii Uniri. Cum e posibil ca în CAPITALA UNIRII Ziua Naţională a României să nu fie sărbătorită aşa cum se cuvine? Dar nu vă e ruşine? Nu vă mai satură Dumnezeu, nenorociţilor? Chiar nu vă e frică de un Dumnezeu?

La mulţi ani România!

La mulţi ani Alba Iulia!

Române, poartă în suflet UNIREA. Marea Unire de la ALBA IULIA! Vino în Capitala Istorică şi Spirituală a României. Pentru că TU EŞTI UNIREA! La mulţi ani române! La mulţi ani, albaiuliene! LA MULŢI ANI ALBA IULIA, oraş martir, cinste ţie că ai reuşit să aduci aproape într-o singură ţară toţi vorbitorii de Limbă Rămână!

by Ionuţ Soryn

Facebook Comments

5 comentarii la “Hai române …

  1. eu cred ca aia cu ” nu va e frica de Dumnezeu??” a expirat demult la politicieni. Si nu cred ca sta la politicieni problema. Sta mai degraba la felul de a fi al romanului care s-a plictisit sa mai iasa in strada sa protesteze, macar sa-l plateasca cineva pentru asta nu sa plateasca el cu viata ca in 89′.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *