Îţi aminteşti de mine, copile?

Îţi aminteşti de mine? De copilăria ta? Îţi aminteşti de noi, personajele animate care ţi-am înveselit copilăria? Tu ce desene urmăreai când erai mic? Oare îţi aminteşti de vechiul Disney! DISNEY Channel a ajuns în România, dar nu mai are acelaşi farmec ca mai demult. Ca în vremea copilăriei mele. Îţi dau mai jos 3 din desenele animate ale copilăriei mele. Şi ale tale, copile! Lasă copilul din tine să se bucure şi acum. Chiar dacă ai o anumită vârstă.

by Ionuţ

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ghYUX5eeMrE&w=445&h=364]
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=H_1U8ivkY7I&w=445&h=364]
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=P7eNuR3rM-Q&w=445&h=364]

Facebook Comments

4 comentarii la “Îţi aminteşti de mine, copile?

 1. Da… pe cand eram mic desenele astea imi puneau imaginatia in miscare si ma simteam mult mai bine decat m-as fi simtit oricand.

  Acum desenele animate nu mai sunt tocmai pentru copii, in mare parte din impactul psihologic pe care-l au.

  Nu prea pricep de ce au disparut desenele astea animate. Hm… acum nu mai sunt tocmai un fan, dar erau faine, totusi…

 2. Heh, macar nu sunt singura care mi-am adus aminte de desenele animate din copilarie. Aveam si eu un post dedicat desenelor, cu cateva link-uri catre unele episoade. Macar asa ne mai aducem si noi aminte de personajele care ne-au marcat placut copilaria. 🙂

 3. oo da … Stăteam la un cleg acasă am rămas până seara târziu să ne uităm la desene. M-am simţit că atunci când avea câţva anişori şi râdeam la desenele animate! 🙂
  Acum a ajuns Diysney Channel în România … am creyut că o să fie distractiv dar e un post plictisitor. Nu yic că sunt rele pentru copii filmele alea umoristice gen Hanna Montana, Jonas, etc dar nici nu mai are farmecul de altădată.
  Dar îţi aminteşti că erau traduse pe TVR desenele astea nu erau diblate, le auyeam şi în engleză şi în română.
  eee…. ce vremuri … :X

 4. Ionut, uita-te acuma pe Cartoon Network [eu, cel putin, cu acele desene am crescut] si bineneteles cu cele de pe TVR [Woody 😀 ] si sa vezi acuma subtitrare de toata jena 🙁 Si ma mai miram eu cateodata de ce pustani de 5 – 6 ani scot niste cuvinte de raman masca.
  Sa nu mai zic ca am ajuns sa fiu injurata la un moment dat de nepoata mea de 5 ani 😐 Si cand o iau la intrebari de unde stie cuvintele alea urate, imi zice ca de la desene. Daca asa e acuma.. nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie pe vremea cand o sa am si eu copii si o sa-i las la tv.
  Creca ma apuc de pe acuma sa mai scot de pe net desenele animate alea vechi si cu engleza aia frumoasa, si cand o sa am copii sa interzic TV-ul in casa.. ca e belea 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *