Să privim în trecut! La mulţi ani „Să Visăm Împreună”!

Ştiu că sunt neglijent şi că ar fi trebuit să fiu mai atent la faptul că blogul „Să visăm Împreună!” a împlinit 1 an pe data de 7 mai 2008!

Şi profitând de această ocazie ce zici să privim puţin în trecut şi să vedem ce am făcut noi timp de un an!

În data e 7 mai 2007 am aflat şi eu ce este „HaiPa”. Ştiam deja ce este un blog pentru că nu era pentru prima dată când scriam! Datorită unui prieten cu care scriam „PeBalcon”, am început să scriu şi eu pe un blog personal.

„În sfârşit” eram şi eu într-un loc al meu, unde puteam să mă exprim aşa cum doresc. Şi am făcut-o. Am fost „eu şi nu altcineva” începând din data de 9 mai 2007 pentru ca la o zi după asta să îţi urez „Bun venit în România”. Ne întrebam zi de zi „Cine este vinovat” de faptul că tot mai mulţi tineri ajung criminali şi îţi cerea prima părere … dacă „Se merită” să intru în sistemul de învăţământ.

Tot în luna mai am aflat că „Respectul” nu mai există, „Dimineaţa” este grea pentru toţi, „Facultatea de Construcţii de maşini” nu este chiar ceea ce mă aşteptam eu să fie şi banii dumneavoastră sunt AICI!

Prima lună de „viaţă” a fost şi luna cea mai importantă pentru acest blog şi asta datorită faptului că în 20 mai 2007 uram „Bun venit” unui tânăr extrem de inteligent, cu o gândire mult superioară multor tineri de vârsta lui: CLAU. Clau a scris pentru prima dată în data de 22 mai 2007. Ce a ieşit aflaţi doar AICI.

Am învăţat „Legile managementului” împreună şi am sperat că România este „Pe calea cea bună”. În 22 mai îl rugam pe Clau „să facă ceea ce ştie mai bine„, să scrie … Ceea ce a şi făcut şi aceeaşi zi.

În 26 mai te invitam pentru prima dată „Să visăm Împreună”, prilej cu care blogul şi-a schimbat şi vechea denumire (din „Olla! Eu şi nu altcineva!” sa transformat în „Să visăm împreună! By Clau & Ionuţ”). Atunci am ales şi Moto-ul „Să poţi visa când totul în jurul tău se dărâmă”. Tot în aceeaşi zi ne întrebam dacă „Banii i-au salvat viaţa” unui tânăr bolnav. Era pentru prima dată când Clau vorbea despre bani şi importanţa lor.

Luna iunie a început din nou cu o invitaţie de data asta venită din partea lui Clau care te invita să faci acelaşi lucru … „Să visezi”! În aceeaşi lună am trecut „Printre gânduri” şi am vorbit despre „Telepatie”. Ne întrebam dacă este ceva real sau doar o simplă coincidenţă.

Treceam din 24 iunie în extreme şi riscam „Totul sau nimic”, o poveste a doi fraţi tineri despărţiţi de destin şi care se întâlnesc într-o împrejurare destul de ciudată.

De multe ori „Nu este suficient doar sa vorbim”, am trecut şi „prin vise şi iar vise” şi am lansat şi „Campania Unde mergi pe blog?”. Dar chiar şi atunci când crezi că totul merge bine poţi avea temeri. Aşa am ajuns să îmi fie „frică de tine”.

Luna iulie este una activă mai mult pentru Claudiu. El îţi arată „Universul …mic sau mare”, „îţi transmite câteva vorbe” şi îţi compune şi câteva versuri „Few naive words”. Dacă tot am vorbit de vorbe … „Vorbe…?” în 11 iunie 2007.

Toţi avem discuţii şi mici certuri, chiar şi eu … chiar şi Clau, aşa că în 13 iulie Clau „pleca şi totul era aiurea”. În aceeaşi lună ai învăţat să „îţi administrezi afacerile” şi am aflat cum sta treaba cu „prietenii”.

Luna august încercam să acceptăm lucrurile aşa cum sunt, şi să ne obişnuim cu „fanteziile care trăiesc printre noi”. Acest articol este unul din cele mai bune articole ale lui Claudiu. Acceptă că există lucruri care nu pot fi explicate şi fi mândru că eşti român. Eu sunt „mândru că sunt albaiulian”.

Tot în luna august ne-am cumpărat şi noi un hotel. Şi nu orice hotel „Cel mai luxos hotel din lume: Burj Al Arab”. Şi încercam să „intru în vacanţă” dar nu am reuşit aşa ca „am revenit”.

În septembrie, luna în care se numără bobocii noi număram frunzele :)) şi admiram „Toamna” atât eu cât şi Claudiu.

Printre probleme şi „Printre gânduri” în octombrie am luat şi „pauze lungi şi dese” dar ne-am şi „lăsat purtaţi de val”.

Ne-am întrebat „de ce visăm” şi am purtat discuţii interesante alături de tine. „Oare suferinţa este preţul fericirii?” Dacă în data de 27 octombrie voiam „să fiu liniştit” am încercat să îţi transmit şi „Un mesaj pentru tine”, mesaj care a avut un impact pozitiv chiar şi pentru cei mai pesimişti dintre cititori.

Am învăţat în luna noiembrie care sunt „cele mai frumoase momente ale vieţi” şi că în lume există lucruri „inedite”. Ah… şi „Zilele Unirii” au trecut pe la noi.

Decembrie este luna cadourilor. „Este linişte în micul oraş” dar sunt şi „trist pentru că dezamăgesc”. Mai găsesc puterea şi îţi transmit „un gând bun” şi „cele mai minunate urări de Crăciun şi Anul Nou”. Sincere mulţumiri şi „La mulţi ani celor mai buni” şi nu în ultimul rând La mulţi ani „celui care te va ajuta mereu să visezi”.

Chiar dacă este luna cadourile şi luna veseliei „Moş Nicolae mai oferă şi nuiele speciale”. Aşa că suntem „alături de Dan” într-o problemă care ar fi putut fi şi problema ta.

În ianuarie am sărbătorit „Boboteaza” şi „Sfântul Ioan Botezătorul” şi am învăţat „să respectăm viaţa”.

În 7 ianuarie 2008 împlineam „7 luni împreună”. De „7 luni visam împreună” şi încercam să aflăm care este „preţul vieţii”. Am trecut pentru prima dată şi prin „Sinaia, cu bune şi cu rele”. Dar cel mai minunat lucru din toată această experienţă de 1 an este faptul ca l-am cunoscut pe Claudiu faţă în faţă şi a fost „mai real ca niciodată”. Şi asta se întâmpla pe data de 29 ianuarie 2008.

Februarie aduce cu el „cel mai ciudat vis” şi „părerea personală despre blog”. „Progresul tehnologic” îşi face apariţia şi în „lume este ceva putred”. Şi mai apare şi „Doza ta zilnică de critică şi umor”.

Martie te invită să păşeşti în „Casa Viselor”„fi aşa cum vrei tu”, apar şi primele „probleme” şi „Dumnezeu are nevoie de îngeri”

„Un suflet condamnat la viaţă” îţi povesteşte eşecul şi durerea sufletului său de om chinuit. Am mers să luăm „Lumina Sfântă” în luna aprilie, am citit „fragmente” şi am dezbătut un „vis lucid”.

„Respectul” merge tot către Claudiu care ne mai explică în câteva glume cum stăm cu „progresul tehnologic” cu „băieţii de cartier” şi chiar si cu „showbizz-ul”.

Primim şi o „Scrisoare de la Dumnezeu”. „Aiurea” este unul din articolele care încheie luna aprilie.

Şi am ajuns şi în prezent … Vedem în 1 mai, de Ziua Muncii, care este „Cruda realitate” şi îţi spunem „Bună dimineaţa” alături de cea mai in voga trupă a momentului: Hi-Q.

Acum la sfârşit toate cele bune şi sincere mulţumiri cititorilor şi bloggerilor care ne susţin: clau (autorul blogului „Gura că acum vorbesc eu”), Alex, Marian, Victor, Moflea, UnBlogger, Dan, Adrian, Blogg, Cocktail, Cezar, Alex90, Mona, Guitz, Andra Valentina, Alex, MrPessimistik (Victor – Dej), Sergiu, Justin, Laura, Gabriela, Alexandra, Ovis, Ana, ,Shoq, Andrnw, Ciupy, Andrei, JustBeU, Blade (Ovidiu), Ioana, Drăgălina, whisperr, Roşu Iulian, Augustin, Bursuc, NotAlone, Sorenson, Jurnal Amar, Edy (Ciocolata, la vremea aceea Edy Sabie), Deni (Denisa), Teleleu (Ionuţ din Suceava), UrbanReality, etc.

Un număr de 152 de articole ţi-au ocupat timpul în acest an. Un număr de 313 comentarii au fost postate de-a lungul timpului şi multe, chiar foarte multe subiecte încă nu au fost discutate!

Te invit din nou în „Casa Viselor”! Alege să fi aşa cum îţi doreşti. Alege „Să visăm împreună!” Pentru că trebuie să poţi visa când totul în jurul tău se dărâmă.

Nu suntem mari, cititorii noştri nu sunt mulţi dar au o valoare foarte mare. Lor le spunem „La mulţi ani”. Noi rămânem aici pentru ei şi pentru oricine va dori să ni se alăture să visăm împreună!

LA MULŢI ANI,

IONUŢ

Facebook Comments

0 comentarii la “Să privim în trecut! La mulţi ani „Să Visăm Împreună”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *