Mă gândesc…

STAI nu te mira aşa mult. Ştiu că pare incredibil faptul că mai şi GÂNDESC dar am şi eu momentele mele nu sunt prost chiar tot timpul. Dar probabil nici eu nu prea la ştiu la ce mă gândesc. În ultimul timp nu gândesc cu o „temă” anume. Îmi trec prin gând fel şi fel de lucruri care de multe ori nici nu au logică. Mă gândesc că am un milion de planuri dar nu am nici 10 vieţi şi sunt un singur om nu 100 să mă pot împărţi în mai multe locuri. Şi probabil mulţi zic: „Ia-le pe rând” dar nu pot că asta ar dura prea mult. Şi eu nu vreau la sfârşitul vieţii abea să termin de realizat proiecte. Vreau ACUM. Ştiu, nu sunt realist dar vreau ACUM, nu mâine.

Mă gândeam că vine Crăciunul şi ar fi mişto să facem o bucurie câtorva familii care nu au posibilitatea de a sărbătorii Crăciunul. Am vrut să punem 5 dorinţe într-un pom de Crăciun într-un complex comercial şi orice om doreşte să împlinească dorinţa unui copil să o facă. Iar dacă nu vrea să cheltuiască prea mulţi bani să lase măcar un leu intr-o urnă amplasată acolo pentru a putea să împlinim acele dorinţe. Frumos.. dar dacă nu eşti asociaţie o aberaţie de lege îţi interzice acest lucru. În fine… m-a dezamăgit asta.

Am atâtea idei de a rezolva multe probleme ale oamenilor aflaţi în dificultate… şi nu o să pot crede niciodată că ceva „NU SE POATE!”

Nu mă mai gândesc…

Ionuţ

Facebook Comments

3 comentarii la “Mă gândesc…

 1. @valeria> eşti profund, nu am ce zice…

  Oricum, Ionuţ, sper că îţi dai seama că ceea ce faci e să inventezi scuze, să le cauţi.
  Unde e spiritul luptător? Unde e ambiţia? Unde e cel care nu se lasă, orice ar fi?
  Unde eşti tu?
  Ai fost alungat, combătut, abătut, subjugat, destrămat, rănit, decepţionat… Totul ai uitat, totul a rămas în urmă, nu mai ai forţa necesară, nu mai ai putere, nu mai vână, nu mai poţi lupta.
  Acum urmează decepţionare, urmează vina, urmează DE CE…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *