MOLDOVA! Bucăţică de pământ românesc!

VEZI ACEASTĂ BUCATĂ DE TARĂ? ŞTI CE ŢARĂ ESTE ACEASTA? PENTRU TOŢI ESTE … REPUBLICA MOLDOVA!

Dar ce este de fapt Republica Moldova? Sunt sigur că şti! Este o parte din noi! Avem aceeaşi limbă, acelaşi steag … suntem aceeaşi ţară! Strigătele disperate ale moldovenilor de a deveni democraţi ne amintesc de anul 1989 când românii strigau disperaţi că vor să fie liberi, democraţi! Poate că nu am ştiut să ne adaptă, dar moldovenii merită o şansă! „Aceea limbă, aceeaşi ţară, români am fost cu toţii odinioară!” este scandarea moldovenilor la Chişinău! Steagul României alături de cel al Uniunii Europene a fost înălţat de tinerii ieşiţi la protest în Chişinău!

Fii solidar cu Republica Moldova! Este o bucată din tine, este România, este Basarabia noastră, bucăţica de pământ pe care cândva am pierdut-o şi care cere cu disperare o viaţă mai bună, una democratică!

Ştirile orei 12 ne aduc încă o veste de la Chişinău! Preşedintele Moldovei declară că în curând vor reintroduce vizele pentru românii care vor să intre în Moldova, asta pe fondul ultimelor manifestări violente care au avut loc la Chişinău! Acest preşedinte al Moldovei face asta de frică. Dar este o măsură care va duce la un conflict diplomatic între Moldova şi România. Dacă moldovenii sunt puţin revoltaţi din cauza alegerilor … nu ştiu ce se v-a întâmpla după această măsură! Sunt sigur că oamenii de rând, moldovenii nu doresc asta!

ELIBERAŢI BASARABIA!
EI AU NEVOIE DE FRAŢII LOR PENTRU A PUNE CAPĂT REGIMULUI COMUNIST!
ŞI NOI AM FOST CA EI!
ŞI NOI AM STRIGAT ŞI NU AM FOST AJUTAŢI!
AR TREBUI SĂ ÎNVĂŢĂM DIN ASTA!
ÎŢI LAŞI FRATELE SĂ SUFERE FĂRĂ SĂ FACI NIMIC?
TRIMITE MESAJUL DISPERAT AL MOLDOVEI MAI DEPARTE!

by Ionuţ

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *