Rămas bun, Majestate!

3 zile de Doliu National.

„Se cuvine să rezistăm prezentului şi să ne pregătim viitorul. Uniţi între noi şi cu vecinii şi fraţii noştri, să continuăm efortul de a redeveni demni şi respectaţi.”
(Mihai I al Romaniei)

Jos palatia pentru un popor frumos care arata azi ca poate sa isi respecte istoria, cu decenta! Sunt mandru de romanii mei, iar pentru un „copil” ca mine ziua de astazi este o lectie. Dincolo de o lecti de istorie, este o lectie de decenta, de iubire fata de trecut, de respect reciproc intre oamei… O lectie care, pentru prima data in viata, m-a marcat neavand legatura cu familia mea. M-a marcat in asa masura incat este exact acel impuls de care aveam nevoie sa inteleg ca nu totul este pierdut pentru noi si ca trebuie sa merg mai departe, sa CONSTUIESC pentru cei de langa mine. Sa-mi iubesc tara macar 1% din cat a iubit-o Majestatea Sa.

Cu respect, Majestate, de la un copil care n-a trăit in Monarhie, nu a fost invatat corect despre ea, invatand o istorie deformata dar care cu tremur in glas si onoarea de a fi contemporan cu Majestarea Voastra, va spune „Ramas bun”… Pentru noi toti, monarhisti si republicani deopotriva, poporul tau, vei ramane o istorie vie!

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *