Straie de Sărbătoare!

Mai este puţin timp (sau poate că puţin mai mult) până când vine Sfânta Sărbatoare a Naşterii Domnului. Nu o să urez nimic acum (vom face asta la momentul potrivit). Pentru că tot vine iarna, blogul „Să visam impreuna” a hotărât (de capul lui, aşa singur fără să ne întrebe pe noi, autorii) să îmbrace straie de iarnă. Noua tema a blogului dedicată special Iernii care vine (sau care a venit pe alocuri) va rămâne până în primăvară.

Să aveţi o iarnă cât mai mişto, să vă distraţi, să rădeţi, să mergeţi la săniuş 😀 … şi mai important să nu uitaţi să ne mai vizitaţi din când în când. Noi vom încerca să fim cât mai aproape de tine (aşa cum am încercat şi până acum). Voi încerca să revin şi eu cât mai des (problemele din ultimul timp nu mi-au prea permis acest lucru).

Vreau să mai fac un singur anunţ: Cel mai probabil de anul viitor blogul „Să visăm împreuna” va depăşi „graniţele” online-ului. Vom ieşi în offline printr-o asociaţie nonguvernamentală care va avea ca scop protecţia copiilor defavorizaţi, integrarea copiilor strazii în societate, ajutor la dotarea secţiilor pentru copii din diferite spitale din România. Vom face şi voluntariat pentru informarea tinerilor cu privire la consumul de droguri, tutun şi alcool, informarea oamenilor cu privire la activităţile noastre, totul pentru că suntem SIGURI DOR IMPREUNĂ putem să schimbăm cursul lucrurilor. NOI (eu, tu, împreună şi fiecare în parte), putem să facem un bine copiilor loviţi de soartă. ŞTIU că şi ţie îţi pasă şi sper să ni te alături în lupta împotriva indiferenţei.

Ionuţ Soryn

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *