Sunt BEAT ca porcu’… deci sunt COOL!

Nu am înţeles niciodată de ce trebuie să te lauzi cu faptul că eşti un beţiv ordinar şi că în momentul în care bei puţi ca porcu, te faci de râs iar a doua zi vi în faţa noastră şi zici mândru: „Ce m-am îmbătat asearăăă, eram mangă am căzut sub masă”.

Nu, nu mă refer la tine (cititorule), ci la acei oameni care simt o nevoie sadică de a se lăuda cu faptul că într-o anume seară au fost foarte beţi, au făcut scandal într-un „XulescuCafe Club” sau mai rău, într-o crâşmă ordinară de pe marginea unui şanţ. Chiar mai există şi astfel de oameni.

Într-o anumită zi cu soare, m-am întâlnit cu un cunoscut. Fără să fie întrebat de mine, a simţit nevoia să îmi explice că el are o durere de cap pentru o noapte de beută cu PRIETENII! Pff… frate, asta înseamnă să ai prieteni? Atunci, numai MULŢUMESC şi mă lipsesc. Satisfacţia cu care îmi explica mie faptul că s-a dus în barul „XYZClub” şi a băut acolo pââână dimineaţa şi au făcut scandal şi a venit poliţia … m-a şocat pur si simplu. Tipul era atât de mândru de el, încât am crezut că poate am rămas eu în urmă sau că poate nu am înţeles eu bine şi el de fapt a luat un premiu de excelenţă sau ceva.

Nu o să înţeleg niciodată asta şi … nici nu o să mă chinui foarte mult să o înţeleg! Fiecare să trăiască aşa cum vrea. La urma urmei, toţi o să dăm socoteală pentru ce facem, mai devreme sau mai târziu. Eu prefer o altă viaţă, sunt anti alcool şi prefer să fac o criză când văd sticla de băutură. O criză MULT mai sănătoasă decât un organism distrus de o boală ca alcoolismul (pentru ca da, este o boală).

Ionuţ

Facebook Comments

10 comentarii la “Sunt BEAT ca porcu’… deci sunt COOL!

 1. Pai Ionut,eu nu cred ca tu faci parte dintr-un asemenea anturaj:”roackeri” sau ”cocalari” lucru evident prin reactia ta gen: ”WTF” la abordarea acestuia.Sa bei ca spartu in zilele astea e ceva ”distractiv” sau ”normal”pt asemenea anturaje si mai ales un subiect excelent de discutat cu gasca ca sa se mai rada,ori sa se masoare intre ei la rezistenta cum ”ca iote-l pe ala bea nush cate pahare si tot nu se imbata,al dreq”. Kind Regards!;)

 2. Si vorba ta ”La urma urmei, toţi o să dăm socoteală pentru ce facem, mai devreme sau mai târziu” foarte bine punctat aici:exemple sunt multe:depresii,crize alcolice etc. oricum sunt nenumarate dezavantaje pe care alcoolul le poata aduce omului,dar in fond este alegerea lui si sa si-o traiasca cum vrea.Ma bucur ca nu te aflii printre aceia 🙂 Cheers:)>-

 3. Stiu si eu specii de-astea.Eu daca as fi beata vreodata cred ca m-as ascunde sub pamant pana-mi trece mahmureala si tot,nu m-as umfla in pene ca mama ce misto sunt.Deloc….ma dezgusta oamenii care se dau in spectacol in stare de ebrietate.Sunt persoane care chiar sunt mandre ca apare patrula de politie sa-i linisteasca,ca ei nu-s in stare de atata lucru.Ce sa zic…animale:))

 4. Nu stiu, dar pentru unii asta este un motiv de lauda…
  Pana la urma fiecare cu parerile lor. Dar sunt tot prosti! :))
  Gradina lui Myriam. 🙂 Apropo, ca tot am zis ca Myryam imi este un nume cunoscut. Si spuneai candva ca iti par cunoscut. Pai … ai observat ca suntem din Alba Iulia amandoi?

 5. Very affecting case about this good post, but still this question is to not an easy task to debate.That is why we have controlled to create a custom writing service to help earnest students. They can buy term papers that is custom and made by quaed man , buy an essay
  or even buy research papers. But when people use this kind of benefit – an ethical question is raised: Is it ok to use these kinds of services? Is it ok to use them, and will you be punished for using them.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *