„Ţi se pare …” (Răspuns la un comentariu)

Te cam grăbeşti când aştepţi ceva! Şi mai mult, cred că ai tot stat azi cu „privirea” pe blog să vezi, doar doar scriu acel articol. :)) Sper că nu ai pierdut exagerat de mult timp pe blogul „Să visăm împreună”. Dar te înţeleg … poate blogul acesta nu e tocmai ce căutai şi e un fel de „chin” sau IAD să priveşti toată ziua la el. :))

Booon. Deci, ar fi mai simplu să zic ce lucruri simple găseşti la mine, pentru că sunt un cidat prin naştere, un nenorocit, un om de nimic, un gunoi şi multe, dar foarteee multe altele.

1. Sunt cel mai bun, imaculat, impecabil şi PERFECT om de pe Pământ.
2. Sunt genial, nobil, deştept, inteligent plus toate calităţile posibile.
3. Sunt cel mai MARE mincinos (am minţit la punctele 1 şi 2 cât nu am minţit în toată viaţa mea)
4. Sunt irational de multe ori, dar in acelasi timp sunt perfect constient. (Asta este pe bune, ca toate cele ce urmează).
5. Nu suport sa stau mai mult de 8 ore singur, nu suport sa nu fiu inconjurat de oameni. Dar 8 ore zic mult. Prefer compania oamenilor atât de mult cât se poate, şi aş putea să jur că dacă aş fi singur 3 zile aş ajunge în situaţia de a mă sinucide. 😐
6. URASC DUMINICA, deşi este o zi de odihnă şi sărbătoare, prefer servici şi orice altceva zi de zi, oră de oră, numai de teama de a nu fi singur fără oameni.
7. Mă sufoc în spaţii închise dar NU sunt claustrofob.
8. Mă enervez dacă un prieten a făcut ceva grav în trecut CHIAR dacă acel lucru nu mă mai afectează în prezent. Nu pot să trec peste asta (Exemplu: am aflat de curând că un prieten şi-a bătut acum 2 ani prietena… încă nu am trecut peste asta).
9. NU suport ipocrizia deşi uneori PAR şi eu ipocrit. (Asta este atunci când nu am chef să vorbesc cu cineva şi o fac doar pentru a nu jigni … foarte mult…).
10. Ascult cu interes de foarte multe ori sute de păreri dar nu ţin cont de nici o părere, decât de părerea mea.
11. Sunt un COPIL, deşi am 23 de ani. Am momente în care sunt un copil şi momente în care ai zice că am 80 de ani (acest lucru chiar nu îl înţeleg).
12. Am un dulăpior de cărţi în care fac ZI DE ZI ordine dar ÎNTOTDEAUNA atunci când îl deschizi va cădea ceva afară. Şi chiar nu înţeleg cum se întâmplă asta în condiţiile în care fac ordine şi arunc mereu (chiar zilnic) lucruri şi cursuri care nu îmi folosesc.
13. Că tot am zis de ordine şi dezordine… SUNT un dezordonat deşi URĂSC dezordinea, şi mereu caut ca toate lucrurile să fie bine ordonate, aranjate, aliniate (dar NICIODATĂ nu vor fi aşa).
14. URĂSC enorm de multe lucruri chiar dacă NU ştiu ce e aia URĂ!
15. Consider că am spus mai mult de 10 lucruri, chiar dacă tot ce am spus poate fi rezumat într-o singură propoziţie. Sau mai grav, în 2 maxim 3 cuvinte.
16. Cred că am răspuns „AZI” chiar dacă nu de dimineaţă cum am spus şi chiar dacă „azi” de fapt e „mâine” (este ora 00:05 … maxim :06).

Ionuţ

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *