Tratat din milă….

Cam aşa…

Tratat din milă sunt. Niciodată nu ţi-a păsat de mine mai mult decât ai avut tu nevoie de ajutor. Mă simt zi de zi folosit de oameni care nu merită. Cineva îmi spunea că viaţa este extrem de simplă. Doar noi o complicăm.

Avea dreptate. Te-am complicat. Rău de tot. Acu’ să văd cum coasem la loc. Că era simplu. Nu înţeleg de ce sunt atât de multe piese. Că părea doar una. Acum sunt zeci, sute, milioane. Nu le mai găsesc locul.

Ionuţ

Facebook Comments

2 comentarii la “Tratat din milă….

  1. O clipă de dezmădejde. Una de descurajare. Ca multe altele. Nici o grijă. Eu am încredere în multele resurse ce se găsesc în tine, de a continua, de a merge mai departe. Tu eşti de neoprit. Doar că, uneori, mai iei câte o pauză, pentru că te poticneşti.

    Viaţa e complicată. Nu are cum să fie uşoară. Doar dacă o trăieşti la un nivel superficial şi eşti doar un pasager clandestin; chiar şi în viaţa ta. Nu ştiu, eu văd viaţ aîn toată gravitatea ei şi cu „multe piese”, cum spui tu.

    Da, lumea se foloseşte de tine. De ce te simţi rău pentru asta? De ce te gândeşti la asta? Mai bine te-ai gândi la cât de bine te simţi atunci când ajuţi pe cineva, atunci când rezolvi o problemă a altcuiva.

  2. Îţi mulţumesc pentru încredere!
    Îţi dai seama că aş vrea să mai spun ceva dar nu pot să formulez corect? Poate nu am fost bun niciodată la „dat replica”. Cel puţin în faţa ta sunt absolut sigur că nu am fost. Mereu mă faci „NO COMMENT” şi nu prea înţeleg cum faci asta. : ))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *