Un „puşti” norocos! :)

Să creşti mare „puştiule”. Săfie ziua ta şi eu să nu ştiu nimic … ha! Să îţi fie ruşine! 🙂 Acum ar trebui să înşir toate urările alea ce se zic la zilele de naştere. Ar fi simplu să şti, dar cred că aş minţi. Nu tot ceea ce dorim pentru cei dragi nouă se împlineşte. Aşa că îţi doresc sănătate. Chiar îmi doresc să ai parte detoate urările alea ce se spun. Şi de bani, şi să ţi se împlinească toate visele … dar trebuie să mă înţelegi, niciodată TOATE visele nu o să ţi se împlinească (ce nesimţit din partea mea, nici de ziua ta nu te încurajez).. De fapt, eu o să te încurajez în prea puţine cazuri, şi nu pentru că sunt indiferent, ci din contra pentru că îmi pasă. Nu pot să te laud pentru un lucru mărunt că astfel o să ţi se urce la cap. :))

Viaţa e frumoasă la 17 ani, sau cel puţin aşa cred. Deşi vârsta de 17 ani nu este departe de mine, nu mi-e atât de îndepărtată, nu îmi amintesc foarte bine cum e! 🙂 Cred că de fapt a fost ca oricare altă vârstă. Se spune că 17 ani este vârsta premergătoare maturităţii, vârsta în care dai de cele mai interesante experienţe dar şi de greul vieţii. Vârsta în care ÎNCĂ eşti naiv, tânăr, crezi în orice … finalul naivităţii … toate alea.

Tu eşti puştiul blogului „Să visăm împăreună”, eşti cel mai tânăr dintre noi, deci tu eşti copilăria blogului (deşi eşti adolescent), Clau este adolescenţa (deşi este mult mai matur) iar eu învăţ să iau de la amandoi cele mai frumoase perioade ale vieţii. Perioade de care nu m-am bucurat la momentul potrivit.

LA MULŢI ANI PUŞTIULE!

by Ionut

Facebook Comments

2 comentarii la “Un „puşti” norocos! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *